El santcugatenc Josep Lluís Salazar, a la llista del PSC al Congrés

Josep Lluís Salazar serà el suplent de PSC Sant Cugat per a les properes eleccions

El santcugatenc Josep Lluís Salazar estarà a la llista del PSC al Congrés com a suplent. El membre de l’executiva local i de la Federació del Vallès Oest representarà a Sant Cugat i a la comarca en la candidatura socialista per a la província de Barcelona.

Les eleccions generals del 28 d'abril, encapçalades per Meritxell Batet, són unes eleccions que han de servir al partit per decidir si es vol continuar amb unes polítiques progressistes o tornar al passat amb polítiques d´austeritat i propostes polítiques anteriors a la democràcia.

El candidat ha assenyalat que: “estic content de poder ajudar al partit en aquestes eleccions generals, aportant la meva experiència professional en diferents organismes internacionals”. Per altra banda, l’alcaldable socialista a Sant Cugat i primer secretari, Pere Soler apunta que “la representació del Josep Lluís és una mostra de la bona feina que l´agrupació està fent i que la volem seguir fent, el lloc en la llista és el menys important, i és el nostre gra de sorra que aportem perquè el PSC guanyi les eleccions”.'

 
Comentaris

Destaquem