El servei de l'aigua, canvis urbanístics i comunicació centren el ple extraordinari

El Ple Municipal s'ha reunit en sessió extraordinària, aprovant el nou Contracte-Programa de Cugat.cat, la continuació del servei de l'aigua, una modificació del PGM a la Floresta i Valldoreix

El Ple Municipal, en sessió extraordinària, celebrada el dimarts, 9 de maig, ha aprovat diferents dictàmens rellevants en els àmbits de la comunicació, la mobilitat, l'urbanisme i el servei de l'aigua.

Així, el consistori ha tirat endavant la proposta del nou Contracte-Programa del mitjà de comunicació públic de la ciutat: Cugat.cat. D'altra banda, l'Ajuntament ha decidit prorrogar el contracte del servei de l'aigua a Sorea, durant dos anys més. Un altre dels punts importants de la sessió extraordinària ha estat l'aprovació de la concessió de la gestió del Pàrquing de Can Quitèria a l'empresa Empark.

El punt estrella del ple era el de l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità als àmbits de la Floresta i Valldoreix, que s'havia deixat sobre la taula en el ple municipal ordinari del mes de maig per falta de consens entre els partits del plenari i que, finalment s'ha aprovat en la sessió extraordinària.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem