El vocal de Valldoreix Quim Castelló abandona el PDECat però segueix al govern

Continuarà al govern de l'EMD de Valldoreix com a independent

El vocal de l'equip de govern de Convergència a l'EMD de Valldoreix Joaquim Castelló ha abandonat el Partit Demòcrata Europeu i Català "molt disgustat" pel tracte rebut per part de la nova executiva de Sant Cugat. Tot i això, Castelló continuarà com a independent dins del govern valldoreixenc al costat del president de l'EMD, Josep Puig.

Joaquim Castelló formava part de l'executiva de Sant Cugat del PDECat fins a l'entrada de la nova direcció escollida a finals de 2016, que no va comptar amb ell. "Vaig veure que es prescindia totalment de la meva persona i no se'm donava cap tipus d'explicació", lamenta.

Precisament, el que denuncia és que ningú de la nova executiva s'ha posat en contacte amb ell des del novembre passat. "Poden estar contents o no amb la teva feina, però el mínim que un espera és que es dirigeixin a tu per dir-te si continues o no", afegeix.

Al govern des de 2011

Va ser el 21 de gener quan Castelló va decidir tornar el carnet d'associat a PDECat. Des de llavors, segons afirma, ningú de l'executiva santcugatenca l'ha trucat i només ha rebut un parell de missatges de Whatsapp.

Així, l'encarregat d'àrees com Cultura i Medi Ambient continuarà al govern: "Com que visc a Valldoreix i treballo per Valldoreix, em quedo com a independent". "No guardo cap rencor ni és un atac de banyes, encara sento CDC", finalitza.

Castelló forma part del govern de CiU a Valldoreix des del 2011 i, anteriorment, havia estat president de l'associació de veïns de la Serreta. Elena Degollada, que va integrar-se al govern de l'EMD el 2016, és la nova representant de Valldoreix a la direcció del Partit Demòcrata a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem