Els nous vocals de l'EMD de Valldoreix

Tant els vocals com el president prendran possessió del càrrec aquest dissabte, 15 de juny

Aquest dissabte, 15 de juny, a les 18 hores, prendran possessió del càrrec el president i els nous vocals de l'EMD de Valldoreix. El president continuarà sent Josep Puig (Junts per Valldoreix), que ostenta el càrrec des de 2011, després de guanyar les eleccions municipals del 26 de maig i ser el candidat més votat. La distribució dels vocals, que es fa tenint en compte dels vots dels valldoreixencs i valldoreixenques a l'Ajuntament de Sant Cugat, serà la següent: 3 per Junts per Valldoreix, 2 per ERC-MES, 1 per CUP, 1 per PSC i 1 per Cs.

Degollada, Gisbert i Herrada.

Degollada, Gisbert i Herrada.

Junts per Valldoreix

Bernat Gisbert, Susanna Herrada i Elena Degollada seran els vocals de Junts per Valldoreix a la Junta de Veïns de l'EMD. Així tots tres repeteixen en el càrrec, tot i que encara no se sap quines carteres ocuparà cadascú. D'aquesta manera, els tres vocals acompanyaran Josep Puig en el govern de l'EMD, tot i que Junts per Valldoreix ha perdut la majoria absoluta.

Cahís, Sanmartí i Lacoma.

Cahís, Sanmartí i Lacoma.

ERC-MES

Lluc Cahís serà el portaveu d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix. Els republicans van obtenir dues vocalies després de les eleccions municipals del 26 de maig. L'altra vocalia dels republicans es dividirà entre Jaume Sanmartí i Olga Lacoma, amb dos anys per cadascú. Jaume Sanmartí representarà l'associació Gent per Valldoreix i ERC-MES li ha cedit la vocalia arran de l'acord de Guanyem Valldoreix.

Susanna Casta, vocal del PSC a Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Susanna Casta, vocal del PSC a Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

PSC

Susanna Casta serà la vocal del PSC a la Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix després de rebre el suport, per unanimitat, de l'assemblea del PSC Sant Cugat. Casta conformarà grup municipal propi a Valldoreix.

 

Anna Cano.

Anna Cano.

Cs

Anna Cano repetirà com a vocal de Cs a l'EMD de Valldoreix. Cano va ser nomenada pel càrrec de vocal a l'EMD per Cs l'octubre del 2017, en substitució de Susanna Casta, qui va deixar la formació. L'actual vocal de Cs va prendre possessió del càrrec el febrer de 2018.

 

 

Ferran Margineda.

Ferran Margineda.

CUP-PC

Ferran Margineda repetirà com a vocal a l'EMD de Valldoreix per la CUP-PC. D'aquesta manera, Marineda serà l'únic vocal de la formació a la Junta de Veïns, després que la CUP-PC n'hagi perdut un dels dos que tenia fins ara després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem