ERC-MES presenta el manifest per donar "un nou impuls a Sant Cugat"

ERC-MES demana el suport dels santcugatencs per "donar un nou impuls" a Sant Cugat

Esquerra Republicana ha presentat el seu manifest de cara les eleccions municipals del 26 de maig. "Un nou impuls a Sant Cugat" és el lema del text, que ERC-MES va presentar en un acte el divendres 10 de maig, i que resumeix les prioritats dels republicans per la ciutat. Els republicans conviden els santcugatencs i santcugatenques a donar suport al manifest.

Un dels eixos del manifest reivindica que "fills i filles, pares i mares i avis i àvies puguin seguir" vivint a Sant Cugat i reclama la necessitat "d'afrontar amb ambició i valentia el problema de l'habitatge".

La mobilitat sostenible, polítiques de joventut, el comerç de proximitat i que la gent "pugui viure dignament" a Sant Cugat són alguns dels altres pilars del manifest d'ERC-MES. "Mereixem viure tranquils a les nostres llars, i això vol dir fer possibles la seguretat i la convivència", emfatitza.

El text dels republicans també reivindiquen una "ciutat equilibrada" on "tots els barris i territoris gaudeixin de la mateixa qualitat de l'espai urbà i dels serveis municipals".

Finalment, ERC-MES aposta per "una ciutat compromesa amb la construcció de la República".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem