ERC-MES tanca la campanya amb "molt bones sensacions"

La formació republicana ha hagut de suspendre l'acte final de campanya per culpa de la pluja, però ha atès als mitjans de comunicació en una trobada a la seva seu

ERC-MES dona per tancada la campanya electoral, i els membres de la candidatura ho fan "molt orgullosos, perquè ha estat una campanya que pretenia poder arribar a tot arreu, i ha arribat a tot arreu", tal com ha pregonat l'alcaldable del partit, Mireia Ingla, a més d'assegurar que han "parlat amb moltes persones, associacions, clubs, comerços i empreses" i desgranar l'objectiu d'ERC-MES: "El nostre objectiu és treballar per les persones de Sant Cugat. No hem vingut a aquesta campanya a parlar de model, sinó a parlar de persones, i ho hem demostrat", ha dit Ingla.

En aquest sentit, la candidata ha volgut agraïr la tasca de tots aquells que han participat a la campanya: "Ha estat una gran campanya, gràcies a totes les persones que són a la llista, però també als militants i simpatitzants", ha assegurat.

Desmenteix cap mena de pacte

A més, l'alcaldable ha afirmat que no hi ha hagut cap mena de pacte amb cap formació: "Alguns diuen que hem fet pactes amb els altres i els altres amb aquests alguns. Nosaltres no fem pactes per les cadires, el que fem és treballar per les persones i intentar aconseguir guanyar aquestes eleccions. La millor manera de canviar aquest Govern és votar ERC-MES", ha sentenciat.

Optimisme moderat

ERC-MES encara les eleccions amb "molt bones sensacions" després "d'una campanya intensa i ben rebuda", segons Mireia Ingla. "Les demandes de les persones han coincidit molt amb el nostre objectiu", ha afegit. De totes maneres, des de la formació republicana asseguren ser prudents amb el que pugui passar el diumenge. "Ho farem per la ciutat, i ho farem pel Raül Romeva", ha finalitzat l'alcaldable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem