ERC-MES vol "la policia al servei de les persones" i proposa mesures per fer-ho

Els republicans han presentat els seus eixos de seguretat davant de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra

ERC-MES ha presentat les seves propostes en matèria de seguretat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, i ho ha fet davant de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra: "Entenem necessària la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, però Junts per Sant Cugat vol fer una altra comissaria de Mossos, i creiem que no és necessari perquè la que hi ha es va inaugurar ara fa 5 anys", ha iniciat Francesc Carol, número 5 de la formació, abans d'assenyalar que "'la Policia ha d'estar al servei de les persones".

Els eixos

  • Augmentar la plantilla de la Policia Local: "Acabem aquest mandat amb 84 agents, menys que en l'anterior mandat. Molts agents s'han prejubilat i hi ha hagut baixes importants que no s'han cobert perquè no hi ha hagut convocatòries. Intentarem potenciar la mobilitat entre cossos, perquè puguin venir agents de Mossos d'Esquadra o d'altres cossos de policies locals a Sant Cugat."
  • Comissions de Servei: "Intentarem que vinguin policies d'altres cossos per cobrir, temporalment, les mancances en nombre d'agents."
  • Feminització del cos: "Actualment només hi ha 4 dones en el cos de la Policia Local. Potenciarem l'entrada de les dones al cos."
  • Tecnologia: "Cal fer una revisió de les càmeres que hi ha al centre perquè estan obsoletes. Optarem per càmeres amb lectors de matrícules. No estem a favor dels drons, i tampoc del robot."
  • Augmentar el civisme: "Farem que els agents cívics puguin ser personal fixe de l'Ajuntament i potenciarem el cos de Protecció Civil dotant-lo de més recursos."
  • Una Policia sectorial: "Volem fer una policia sectorial, agents especialitzats en violència masclista, una policia verda, una policia de barri, etc"
  • Augmentar la presència de llum al carrer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem