Guanyem Valldoreix critica la construcció del pàrquing al costat de l’EMD

La candidatura unitària d’esquerres Guanyem Valldoreix acusa el govern de l’EMD de malbaratar 435.000 euros

Guanyem Valldoreix s'ha mostrat crític amb la construcció del pàrquing al cantó de l'EMD de Valloreix, i acusa al Govern de "malgastar 435.000 euros". "Aquesta obra no és una prioritat per als valldoreixencs i valldoreixenques, i no és el model que volem per al nostre poble", ha explicat el candidat a president, Xavier Humet.

Humet explica que la partida que s’hi ha destinat és exagerada. "Ni s’ha tingut en compte l’austeritat en el disseny ni la prioritat en la despesa", ha lamentat el presidenciable. "Si era imprescindible urbanitzar l’espai, amb 100.000 euros hauria
estat sufcient", ha afegit.

D’altra banda, Guanyem Valldoreix també ha lamentat que no s’hagi apostat per la participació ciutadana: "Tenim molts usuaris d’aquest pàrquing que s’han trobat les obres de cop i volta. El govern s’omple la boca amb la participació ciutadana però no l’ha aplicada en aquest cas", explica el candidat a president. Humet també ha lamentat els problemes d’aparcament i mobilitat que s’estan generant als carrers del voltant de l’EMD; inevitables, això sí, quan es duen a terme aquesta mena d’obres.

Més info: Comencen les obres de l'aparcament de l'EMD de Valldoreix
 

 
Comentaris

Destaquem