ICV-EUiA demana la construcció de la 2a residència pública a Sant Cugat

A banda de la 2a residència pública, ICV-EUiA demana diferents polítiques per millorar la qualitat de vida de la gent gran

El grup municipal d’ICV-EUiA creu necessari que l’Ajuntament apliqui mesures polítiques per afavorir diferents aspectes de la vida de la gent gran. Per això, la força política presentarà una moció en el pròxim ple municipal que té per objecte millorar la qualitat de vida de les persones grans, amb clar protagonisme a la demanda del grup a insta a l'Ajuntament a demanar la construcció de la 2a residència pública de Sant Cugat.

Més info: Demanen més places públiques de centres de dia i residències per gent gran

La moció

El que es pretén amb la moció és que l’Ajuntament doti més recursos a diagnosticar les necessitats i els recursos i serveis necessaris per a la millora de l’atenció d’aquest col·lectiu. Així, ICV-EUiA preveu acordar la construcció de la segona residència pública de Sant Cugat, elaborar una diagnosi sobre les polítiques públiques que hi ha a Sant Cugat adreçades a la gent gran, establir mesures per promoure l’envelliment actiu o incloure dins de la cartera de serveis socials de l’Ajuntament un servei d’odontologia per a les persones grans.

 
Comentaris

Destaquem