ICV-EUiA se suma al projecte de Sant Cugat en Comú per a les municipals

Així ho va decidir, per unanimitat, l'assemblea local de la força política

ICV-EUiA de Sant Cugat se sumarà a la proposta de Sant Cugat en Comú, branca local de Catalunya en Comú, per a les pròximes eleccions municipals, segons va decidir l'assemblea d'ICV-EUiA per unanimitat. En l'assemblea de la força política, que es va celebrar el dimarts 30 d'octubre, doncs, es va decidir que els membres d'aquest partit formin part del projecte de Sant Cugat en Comú, centrant els esforços en elaborar el programa electoral i buscant sinèrgies i acords amb les persones, entitats i agents que ja en formen part.

Es va acordar que tant el programa com la candidatura s'elaborarien des del principi de forma compartida dins del projecte de Sant Cugat en Comú. En aquesta línia, es va acordar no marcar ni línies vermelles de programa ni celebrar primàries internes per escollir candidats i candidates pròpies, fent que la militància participi dels calendaris i procediments que els Comuns estableixin pròximament.

D'altra banda, l'assemblea dels ecosocialistes a Sant Cugat va valorar que les passes fetes per la confluència a escala local són fermes i que el nou subjecte està en condicions de fer créixer l'espai polític i afavorir a una nova majoria de canvi i progrés per la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem