Igancio Garriga (VOX), "convençut" d'entrar a l'Ajuntament de Barcelona

Garriga ha ofert una roda de premsa des de Sant Cugat, on també ha parlat sobre la suspensió dels diputats independentistes a la presó

Ignació Garriga, flamant diputat de VOX al congrés i alcaldable de la formació d'extremadreta a Barcelona, ha estat a Sant Cugat del Vallès per fer suport a la candidata del partit en aquesta ciutat, i ha parlat sobre la decisió de presentar-se a l'alcaldia de Barcelona: "Vaig fer aquest pas com a compromís i servei dins del projecte de VOX. El Comitè Executiu Nacional m'ho va encomanar, i ho agafo amb molt d'orgull. Tindrem el gran avantatge que Barcelona serà representada al Congrés dels Diputats i Espanya serà defensada al consistori de l'Ajuntament, on estem convençuts que entrarem", ha assegurat.

La suspensió dels presos polítics com a diputats

En les darreres hores s'ha confirmat que la Mesa del Congrés ha suspès les funcions dels presos polítics escollits com a diputats al Congrés, fet que Garriga també ha analitzat: "Només acabar la sessió de constitució del Congrés vam presentar una sol·licitud formal per suspendre'ls", ha explicat Garriga, que ha titllat de "vergonya" el fet que "unes persones que han atemptat contra la sobirania d'Espanya" siguin a la cambra.

Sant Cugat

VOX ha ofert una roda de premsa per parlar sobre les seves prioritats per Sant Cugat de cara a les eleccions municipals, i ho ha fet davant de l'Institut Pla i Ferreras, ja que és davant d'una associació cannàbica: "Tot i les queixes dels veïns i les famílies que es troben en aquest entorn, l'Ajuntament no ha fet cas a aquesta incidència i segueix deixant de banda als nostres joves, atemptant contra la salut i les famílies", ha explicat Nerea Andrés, alcaldable de la formació, que ha assenyalat que "des de VOX volem protegir-los, creant una regidoria de família".

A més, Andrés ha volgut fer valdre la natalitat: "El nostre municipi té la tasa més alta de natalitat de tota Catalunya i la segona de tota Espanya. No pot ser un luxe tenir una família, portar vida al món, i molt menys cuidar-la. Per aquest motiu, entre molts altres, s'ha de votar a VOX en les pròximes eleccions", ha afirmat. En aquest sentit, Andrés ha assegurat estar "convençuda" que VOX treurà representació.

Per la seva banda, el santcugatenc Ignació Garriga, flamant diputat de VOX al Congrés, alcaldable de Barcelona i exalcaldable a Sant Cugat pel partit d'extrema dreta ha afirmat que la de VOX "és una candidatura única i necessària en el moment que vivim a Sant Cugat". Garriga ha assegurat que VOX "farà una decidida aposta en la rebaixa dels impostos als ciutadans i per retornar la seguretat perduda".

Oposició Inútil de Cs i PP

Fent referècnia a l'anomenat 'vot útil', Andrés ha carregat contra PP i Cs: "Amb el famòs vot útil, porten fent l'inútil en el nostre consistori durant molts anys. Aquest vot no ha fetr res. Nosaltres som una candidatura fresca, nova, amb moltes ganes de protegir els valors, la família i la seguretat", ha afirmat Andrés. "Que sàppiguen que donarem la talla. Posarem sobre la taula tots els problemes que té el nostre municipi. Si no és dins de l'Ajuntament, que ho serà, serà des de fora, així que, que es preparin", ha sentenciat.

Garriga també ha assenyalat que "és de sobres conegut que l'oposició, liderada per Cs i PP ha estat la veritable i autèntica oposició inútil. L'únic que han fet és adaptar-se a la cadira de l'Ajuntament i quedar-se amb la boca tancada", abans de dir: "Per això amplacem als santcugatencs a votar per la nostra candidatura. Una candidatura que retornarà el paper fonamental de les persones i les famílies a les institucions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem