Josep Puig torna a la presidència de l'EMD de Valldoreix

Susanna Herrada ha estat la presidenta accidental de Valldoreix durant l'últim any

Josep Puig ha anunciat aquest dimarts 18 de desembre que torna a la presidència de l'EMD de Valldoreix. El 4 de gener de 2018, Puig va anunciar que deixava temporalment la presidència per motius mèdics, ja que va haver de sometre's a una intervenció quirúrgica d'urgència. Gairebé un any després, pot reincoporar-se a la feina. A més, ha afirmat que li agradaria tornar-se a presentar a les eleccions del maig de 2019, tot i que ha avançat que no depèn exclussivament d'ell.

"Vull anunciar que ja estic restablert del tot i torno a incorporar-me amb moltes ganes i, després de tot el que he passat, d'una manera diferent", ha explicat el president valldoreixenc, que ha detallat que el van haver d'operar per un tumor benigne a la glàndula hipòfisi i que els últims mesos s'ha estat recuperant. Puig ha agraït el suport per part de la seva família, tècnics i polítics de l'EMD i de la societat valldoreixenca en general.

Més info: El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, de baixa durant els pròxims mesos

El president ha destacat que torna amb una visió diferent de la vida i la política: "Quan vius una experiència així i la teva vida perilla, tens temps per pensar i prendre't la vida d'una altra manera, sempre amb alegria i felicitat. Emprenyar-se per coses superflues no porta a res". Això ho traduirà, ha assegurat, amb la voluntat de fer un "Valldoreix més humà".

D'altra banda, Puig ha lamentat la renúncia de Quim Castelló com a vocal del govern: "Ha sigut molt ràpid i inesperat, em sap greu. Hem de seure per parlar com se soluciona".

Presidència accidental

Durant la baixa, Susanna Herrada ha estat la presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix. Puig es trobarà un canvi en el govern de PDeCAT-Actuem a Valldoreix, ja que Castelló va renunciar al càrrec per motius "personals i polítics" i serà substituït per Neus José.

Josep Puig és president de l'EMD de Valldoreix des de l'any 2011. Anteriorment, havia estat membre de l'oposició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem