Junts per Sant Cugat aposta per la proximitat amb un nou local al carrer de Valldoreix

Fortuny ha inaugurat el nou espai de campanya al centre de Sant Cugat

Carmela Fortuny, candidata a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès per Junts per Sant Cugat, i actual alcaldessa de la ciutat, ha defensat la" transversalitat" i l'aposta per "la proximitat" del projecte que representa durant la inauguració del nou local de campanya a la formació ubicat al carrer de Valldoreix, número 25, aquest dimarts, 19 de març. Una inauguració en la qual la candidata ha estat acompanyada pels integrants de la llista electoral, així com simpatitzants i amics, els membres de la llista a Valldoreix, i el Conseller Damià Calvet.

Més info: Fortuny es presenta com alcaldable reivindicant el municipalisme i el model de ciutat

Un local, ha dit, que "vol ser una mostra del que volem representar Junts per Sant Cugat, que és aquesta transversalitat; aquesta manera de fer feina des de la proximitat", subratllant que és "una manera de ser, de fer i de viure, que volem continuar preservant en aquest Sant Cugat que tant ens estimem". És per això que ha fet una crida als veïns i veïnes a "que s'acostin, pensin o no que han de votar Junts per Sant Cugat, perquè escoltin les nostres propostes, que portin les seves idees, i que ens ajudin a fer encara més gran aquest projecte".

Puig i Fortuny durant l'acte al local de Junts per Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Puig i Fortuny durant l'acte al local de Junts per Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Un projecte, ha subratllat, compartit amb Valldoreix. Al costat de Josep Puig, candidat per la formació a Valldoreix, ha defensat que "ens hem conjurat que aquí hem d'anar junts, no hi ha barreres entre Sant Cugat i Valldoreix, i hem de fer possible que aquestes polítiques siguin molt transversals".

Més info: Puig es presenta com a presidenciable de Valldoreix "amb entusiasme"

En relació a la llista electoral, de la qual s'han donat a conèixer 17 dels seus integrants, Fortuny no n'ha desvetllat més novetats. "L'altre dia vam presentar les 17 persones que ja s'han compromès amb aquest projecte, i ara en falten poquetes, que hauran de ser paritàries. Estem acabant de tenir converses, i en el moment que sigui possible, us ho farem saber". En aquest sentit, ha subratllat que "hem de tenir la mirada molt oberta i donar oportunitats a moltíssima gent, no ens volem precipitar en acabar de definir aquesta llista".

Fortuny i Calvet durant l'acte al local de Junts per Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Fortuny i Calvet durant l'acte al local de Junts per Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Pel que fa al local, Fortuny ha subratllat que és "exclusivament per la campanya", i no un local nou per al PDeCAT, després de tancar la seu que el partit tenia al carrer Plana de l'Hospital. En aquest sentit, el president de la formació, Eloi Rovira, ha apuntat que ara per ara no està previst disposar d'un nou local per al partit. "El PDeCAT segueix fent la seva activitat en paral·lel a Junts per Sant Cugat, des de la Casa de Cultura, i aquelles persones que vulguin acostar-se al partit, poden fer-ho pels canals habituals", ha dit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem