Junts per Valldoreix reivindica el "bon govern" per fer-los confiança

La formació ha celebrat un acte de campanya en el qual ha repassat la feina feta i ha marcat els reptes de futur

Junts per Valldoreix, liderat per Josep Puig com a candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix, ha presentat el seu programa electoral aquest dimarts, 21 de maig. Ho ha fet en un acte al restaurant Momotoro de Valldoreix que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Carmela Fortuny, l'exalcaldessa Mercè Conesa, així com tots els membres de la llista i altres membres de Junts per Sant Cugat.

Un acte conduït pels actuals vocals Susana Herrada i Bernat Gisbert durant el qual s'ha destacat la feina feta, i s'han projectat dos vídeos, un amb l'equip mostrant el seu suport, i un altre repassant les accions fetes a la vila, com l'arranjament del camí de la Salut, l'adquisició del terreny per fer un aparcament, la implantació del pressupost participatiu, o el sanejament de l'economia, i nous reptes, com construir el nou edifici de l'escola de música, la nova zona esportiva municipal, treballar per més habitatge jove, implantar l'àrea verda d'aparcament a l'estació, o recuperar espais a l'aire lliure per propostes culturals.

Herrada i Gisbert han conduït l'acte. FOTO: Bernat Millet

Herrada i Gisbert han conduït l'acte. FOTO: Bernat Millet

Josep Puig, presidenciable de la formació, ha agafat la paraula recordant com la seva trajectòria política va començar l'any 2007, implicant-se pel tema dels robatoris, i com a les eleccions municipals van estar a l'oposició "aprenent-ne molt". "El nostre objectiu era treballar per Valldoreix, i així ho vam fer des de l'oposició, i després, el 2011, quan vam guanyar, hem pogut treballar molt dur", ha subratllat.

"Hem tingut la sort de tenir majoria i hem fet molta feina. I ens queda molta feina. Hi ha projectes en marxa, i altres que volem impulsar", ha dit, subratllant que "estem fent un Valldoreix molt a gust de la gent que hi viu". "Posem il·lusió i hi posem ganes", ha dit, recordant l'any en el qual va estar de baixa i que li va servir per "veure les coses que realment valen la pena", entre elles, ha dit, "treballar per la gent, pels meus veïns".

Josep Puig durant la seva intervenció. FOTO: Bernat Millet

Josep Puig durant la seva intervenció. FOTO: Bernat Millet

Una feina per la vila que aposta per fer-la de la mà de Sant Cugat. "Ens critiquen, i hem de demanar més, però anem de la mà", apuntant a un nou conveni que "beneficiï a les dues parts". "Ens sentim bé amb el Valldoreix que tenim. I això és el que volem tirar endavant", ha defensat, preguntant si "volem un president de la CUP", fent referència al pacte d'esquerres.

Carmela Fortuny, alcaldable per Junts per Sant Cugat, ha estat l'encarregada de tancar l'acte, demanant, en primer lloc, que s'aprofiti el temps que queda de campanya per convèncer que l'opció de Junts és la millor. "Estem forts, ens sentim guanyadors, però volem guanyar bé. Jo vull ser alcaldessa els pròxims quatre anys, i Josep Puig vol seguir sent el president de Valldoreix. Volem seguir fent bona feina", ha reivindicat.

Tot, ha destacat, des de "tres principis irrenunciables", que ha enumerat: "Des del tu a tu, des de la proximitat, sempre", "des de la diversitat, un gran valor que ens pot unir"; i "des de la col·laboració i treballant en xarxa".

Carmela Fortuny ha acompanyat Josep Puig. FOTO: Bernat Millet

Carmela Fortuny ha acompanyat Josep Puig. FOTO: Bernat Millet

Referències també al pacte per "fer-nos fora". "A Valldoreix ja s'estan ajuntant tots en campanya per fer-nos fora, i la resposta l'han de tenir molt clara: una votació massiva a Puig i el seu equip", ha dit, continuant dient que "a Sant Cugat ara també ho diuen obertament, que sou els de tota la vida, els dels 32 anys al govern, els del 3%..." "Escolteu, 32 anys que les persones ens han votat. Això és democràcia", ha subratllat, afegint que "hem sabut adaptar-nos a les necessitats de les persones, i tenint molts clars els reptes de Sant Cugat i de Valldoreix". "Som els del bon govern, sabem governar i la gent ens ha fet confiança. Nosaltres seguirem amb bona política, amb consens, per tirar endavant la ciutat", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem