L'Ajuntament penja la pancarta per la llibertat dels presos polítics donada per l'ANC

La nova pancarta s'ha col·locat a l'edifici consistorial aquest dijous, 15 de març

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès torna a lluir una pancarta de suport als presos polítics catalans, jutjats per la justícia espanyola. El cartell, cedit per l'Assamblea Nacional Catalana (ANC), s'ha penjat aquest dijous, 15 de març, per operaris municipals mitjançant una grua mòbil. Es tracta d'una pancarta de grans dimensions on es pot llegir el lema "LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS" acompanyat d'un llaç groc.

El cartell entregat per l'ANC a l'Ajuntament ha vingut a suplir l'espai que ocupava l'anterior, que va ser malmesa pel vent el dia 5 de gener i es va haver de retirar per seguretat. Prèviament, la pancarta va ser retirada durant el període electoral del passat desembre per ordre de la Junta Electoral, a petició del PP, i havia sigut col·locada el 14 de novembre, sofrint diverses agressions en els dies posteriors.

Però encara hi va haver una pancarta anterior, col·locada el 2 de novembre en resposta als empresonaments de membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents d'ANC i Òmnium Cultural, que va ser arrencada durant una manifestació espanyolista el 6 de novembre, on es va increpar i intimidar a la premsa. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem