L'Ajuntament retirarà la pancarta dels presos després que la JEC hagi desestimat el recurs

El consistori ja va rebre un requeriment de la Junta Electoral Central la setmana passada per retirar la pancarta en favor dels presos polítics, però va presentar un recurs i ha esperat a la resolució

L'Ajuntament de Sant Cugat retirarà finalment la pancarta en favor dels presos polítics, el dimecres 27 de març, a les 11 h, després que la Junta Electoral Central hagi desestimat un recurs presentat pels Serveis Jurídics del consistori al primer requeriment que el mateix organisme ja havia enviat el dimecres de la setmana passada, donant 48 hores a l'Ajuntament per retirar la pancarta. De fet, la intenció inicial del consistori, era retirar la pancarta després de rebre aquest primer requeriment.

Més info: L'Ajuntament retirarà la pancarta dels presos "forçosament", a requeriment de la JEC

De totes maneres, després que els Serveis Jurídics estudiessin el cas, es va presentar un recurs, que fins al dimarts 26 de març no ha estat desestimat. De fet, Cs va presentar una denúncia a l'alcaldessa de Sant Cugat davant de la Fiscalia per un possible delicte electoral i un possible delicte de desobediència, per cas al primer requeriment.

Més info: L'Ajuntament presenta un recurs per mantenir la pancarta 'Llibertat Presos Polítics'

Més info: Cs denuncia a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, davant la Fiscalia per mantenir la pancarta

Cal destacar que tot i no treure la pancarta, el divendres 22 de març, l'equip de Parcs i Jardins de l'Ajuntament va plantar flors grogues davant de la casa consistorial, com a alternativa a la pancarta.

Més info: Sant Cugat posa flors grogues a l'espera de retirar la pancarta dels presos polítics

 
Comentaris

Destaquem