L'EMD de Valldoreix retirarà la pancarta dels presos si rep el requeriment

Així ho ha assegurat el seu president, Josep Puig, responent una pregunta de la vocal de Cs, Ana Cano

L'EMD de Valldoreix retirarà la pancarta en favor dels presos polítics si rep el requeriment de la Junta Electoral Central per fer-ho. Així ho ha assegurat el president de la institució, Josep Puig, que a la vegada ha assenyalat que, de moment, no han rebut cap requeriment, durant el Ple de la Junta de Veïns del mes de març. L'afirmació s'ha produït després d'una pregunta de la vocal de Cs, Ana Cano, en el torn de preguntes dels grups de l'oposició, i s'ha viscut un moment de certa tensió, ja que la vocal i el president han entrat en una picabaralla dialèctica.

Cano ha preguntat a Puig "per què utilitza les institucions només per a una part", i aquest li ha respost que no ho fa. La conversa ha anat pujant de to, i quan la vocal de Cs ha preguntat per la retirada de la pancarta, el president li ha respost: "Està a favor que hi hagi presos polítics a Espanya?". "No n'hi ha", ha contestat Cano. Puig ha tronat a replicar, amb ironia: "Són a la presó perquè volen", ha dit.

Cal destacar que l'Ajuntament de Sant Cugat ja ha rebut el requeriment, i ha decidit retirar la pancarta.

Més info: L'Ajuntament retirarà la pancarta dels presos "forçosament", a requeriment de la JEC

D'altra banda, la resta del ple ha estat marcat per qüestions pressupostàries, entre les quals destaca l'aprovació del marc pressupostari de cara als pròxims 4 anys, que haurà de servir com a guia per a fer uns pressupostos diligents.

 
Comentaris

Destaquem