La nova Sala Polivalent de Sant Cugat podrà acollir concerts

Així ho preveu l'acord pressupostari entre PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha confirmat que la nova Sala Polivalent, ubicada al pis superior dels Cinemes Sant Cugat, podrà acollir concerts, a més d'altres activitats culturals i socials, tal com preveu l'acord pressupostari amb ERC-MES. Les obres per a l'adequació de l'espai està previst que comencin a principis de maig i finalitzin a finals d'aquest 2019.

El pressupost per fer realitat aquest nou equipament cultural és de 1,35 M€. D'aquests, 0,47 M€ serviran per dur a terme la primera fase d'adequació de l'espai. Aquestes obres, a punt d'adjudicar-se, començaran a principis del mes de maig i finalitzaran al setembre. D'altra banda, 0,28 M€ es destinaran a realitzar l'adequació acústica de l'espai amb l'objectiu de fer compatible la realització de concerts en aquesta sala amb altres espectacles que es puguin fer al mateix centre cultural, i 0,6 M€ serviran per realitzar el projecte escenotècnic i equipar la sala amb tots els elements imprescindibles perquè pugui acollir actes culturals i socials. Aquestes obres, està previst que comencin al setembre i finalitzin a finals d'any.

L'Ajuntament abordarà la inversió de la Sala Polivalent (1,35 M€) de la següent manera:

  • 0,47 M€ de la primera fase amb el pressupost d'inversions del 2018 (on s'incloïa una partida de 0'5M€).
  • 0,1 M€ amb el pressupost d'inversions del 2019.
  • 0,78 M€ que s'afegeixen al pressupost d'inversions del 2019 gràcies al pacte pressupostari PDeCAT-Demòcrates amb ERC-MES.


Pel que fa al futur pla d'usos de la Sala Polivalent, aquest s'anirà definint, tal com estableix al pacte amb ERC-MES, durant el pròxims mesos. L'acord contempla que la sala funcioni a través d'un model de cogestió de l'espai entre l'Ajuntament i entitats del municipi.

El nou equipament serà una sala diàfana de gairebé 500 metres quadrats amb versatilitat per acollir tota mena d'esdeveniments com concerts, espectacles de proximitat, congressos, trobades populars o conferències, entre d'altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem