La participació es dispara a Sant Cugat

La participació en les eleccions municipals a Sant Cugat ha augmentat més de vuit punts respecte fa quatre anys

La participació en les eleccions municipals de Sant Cugat d'aquest 26 de maig està augmentant de manera important respecte als comicis locals de 2015. Amb dades del Ministeri d'Interior, a les sis de la tarda ja han votat més del 52% dels 62.000 santcugatencs i santcugatenques cridats a les urnes. Això suposa un augment de més de 8% respecte fa quatre anys, quan a la mateixa hora havien votat el 44% dels veïns i veïnes.

A més, la participació s'està disparant durant el dia, ja que l'augment de participació a les 12 hores respecte a fa quatre anys era del 4% i a les sis de la tarda ja és del 8%.

Seguiu al minut la informació de les eleccions amb el TOT.

Tot i l'augment important en eleccions municipals, la xifra encara queda lluny de la dada en les últimes eleccions generals. A les sis de la tarda, llavors ja havien votat el 68% dels santcugatencs i santcugatenques. Amb tot, és una tendència habitual en totes les eleccions municipals.

La participació en les eleccions municipals a Sant Cugat se situa per sobre de la mitjana catalana, que s'ha situat a les sis de la tarda al voltant d'un 50%. Una xifra similar a la província de Barcelona.

 

I les europees

Pel que fa a les eleccions europees, la participació a les sis de la tarda a Sant Cugat s'ha situat per sobre del 52%. Això són tretze punts més que en les últimes eleccions europees, el 2014, que en aquesta hora havien exercit el seu dret a vot el 39% dels veïns i veïnes de Sant Cugat.

La participació a Sant Cugat en les europees també se situa per sobre de Catalunya, ja que fins a les sis han votat poc més del 50%.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem