Les eleccions municipals, al TOT Sant Cugat

Aquest mitjà segueix el desenvolupament de la campanya electoral i el seu resultat

Des del passat dijous, 9 de maig, quan arrencava la campanya electoral a Sant Cugat del Vallès amb motiu de les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 26 de maig, el TOT Sant Cugat està seguint àmpliament el seu desenvolupament per acostar a la ciutadania la informació sobre les 12 candidatures que opten a l'alcaldia de la ciutat. Tots els continguts els podeu trobar a l'especial "Eleccions Municipals".

Per conèixer les diferents propostes per als pròxims anys a la ciutat, el TOT Sant Cugat ha organitzat un cicle de cinc debats participatius, comptant amb els representants polítics i experts en diferents matèries, i oberts a les intervencions de la ciutadania. Uns debats que ja s'han celebrat i que han abordat diferents aspectes de la ciutat, com són la mobilitat i seguretat, l'empresa i comerç, l'habitatge i els equipaments de la ciutat.

El darrer debat del cicle se celebrava aquest dijous, 16 de maig, quan el TOT i Cugat.cat organitzaven conjuntament el debat de candidats a l'alcaldia de Sant Cugat per les eleccions del 26 de maig.

Entrevistes als candidats

A banda de conèixer les propostes de les candidatures mitjançant els debats i els diferents actes de campanya, des del passat divendres, 10 de maig, podeu trobar a la revista TOT Sant Cugat les entrevistes als diferents candidats. unes entrevistes també en format digital que podeu trobar a la secció "Política" del nostre web, així com els vídeos amb el test de cultura general fet als candidats.

També entrevistes els candidats a presidir l'EMD de Valldoreix. Unes entrevistes que es publicaran seguint el mateix procediment que les entrevistes als alcaldables.

Campanya electoral

La campanya electoral, recordem, arrencava dijous, dia 9. Durant els pròxims dies, trobareu diàriament al web del TOT la cobertura dels actes de campanya, i el seu resum en el format paper cada divendres. De la mateixa manera, s'oferirà una àmplia cobertura del desenvolupament de la jornada electoral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem