Neus José pren possessió com a vocal del govern de l'EMD de Valldoreix

És la nova representant per PDeCAT-Actuem en substitució de Joaquim Castelló

Neus José Rodríguez ha pres possessió del càrrec de vocal del govern de l'EMD de Valldoreix aquest dijous, 10 de gener, prometent-lo per imperatiu legal. S'incorpora així al consistori per PDeCAT-Actuem, en substitució de Joaquim Castelló, qui va dimitir de tots els seus càrrecs públics al mes de novembre per "discrepàncies polítiques".

Més info: Quim Castelló deixa el Govern de l'EMD de Valldoreix

Neus José Rodríguez en el moment de prometre el càrrec. FOTO: C.Caballé

Neus José Rodríguez en el moment de prometre el càrrec. FOTO: C.Caballé

Neus José Rodríguez ha afirmat assumir el càrrec "amb molta il·lusió; és una nova etapa", explicant que "m'agradaria fer un govern de proximitat, i sobretot fer partícip a tota la gent de la vila per tal de poder fer un govern per l'EMD". Un càrrec que assumeix pocs mesos abans de les eleccions municipals, fet que no considera un impediment a l'hora de desenvolupar la seva tasca. "Durant aquests cinc mesos es poden fer moltes coses. Tot el que hagi fet Quim Castelló que es puguin continuar, cap problema; i el que s'hagi de modificar, es farà. Es poden fer moltes coses encara", ha afirmat. De la mateixa manera, no descarta presentar-se a les pròximes eleccions, en el cas que li proposin seguir.

La nova vocal es farà càrrec de les àrees de Cultura, Gent Gran, Medi Ambient, Salut , Comerç i Promoció Econòmica. Desenvoluparà les seves funcions, amb règim de dedicació parcial, amb una dedicació de 28,12 hores setmanals, que representa una dedicació del 75 per cent, en la quantia de 26.100 euros anuals.

L'equip de govern a Valldoreix. FOTO: C.Caballé

L'equip de govern a Valldoreix. FOTO: C.Caballé

Neus José Rodríguez es va llicenciar en Magisteri i va cursar a la universitat un Postgrau en Psicologia aplicada a les organitzacions. En l'àmbit professional, José ha exercit funcions administratives durant 6 anys a l'Ajuntament de Rubí i actualment treballa al servei de farmàcia i documentació de la Fundació Puigvert.

 
Comentaris

Destaquem