Nova enllaçada groga i violeta a Sant Cugat

Han aparegut llaços grocs en un espai del municipi

Enèsima enllaçada a Sant Cugat. El municipi ha despertat aquest dimarts, 13 de març, amb centenars de llaços grocs i violetes a la rotonda dels Cinemes de Sant Cugat.



Segons ha pogut saber el TOT, s'han col·locat 2000 llaços grocs per recordar que fa 130 dies que Junqueras i Forn són a la presó i perquè divendres farà 5 mesos de l'empresonament dels Jordis. A més en aquesta ocasió s'han afegit, 500 llaços morats per reivindicar la igualtat i les injustícies que pateixen les dones. A més de 120 llaços blaus per demanar que s'aturi el "circ mediàtic" que s'ha format al voltant del cas de Gabriel Cruz, el nen assassinat a Almeria, que també volen denunciar que el "Govern Espanyol ho estigui aprofitant per rentar la seva imatge". Coincidint també que diumenge va ser 11 de març s'han penjat 120 llaços negres en dol a les 193 víctimes dels atemptats de l'11-M a l'estació d'Atotcha de Madrid i amb un cartell preguntant: "Ens van portar a la guerra i ens van mentir, els hi faràs cas ara?"


En les últimes setmanes és habitual que un punt del municipi aparegui amb llaços grocs. Així mateix, també està sent habitual veure persones que mostren el seu desacord i retiren aquests llaços.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem