Pablo Casado arrasa entre els militants del PP a Sant Cugat

Soraya Sáenz de Santamaria, guanyadora en el conjunt de l'estat, no ha rebut pràcticament cap suport a Sant Cugat

Una quarantena de militants del Partit Popular a Sant Cugat han participat a les primàries del partit per l'elecció del successor de Mariano Rajoy, celebrades aquest 5 de juliol arreu de l'estat espanyol. L’exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáez de Santamaría s’ha imposat en la primera volta de les primàries amb 21.513 vots, seguida de Pablo Casado (19.967 vots) i María Dolores de Cospedal (15.090 vots).

Tot i això, entre els santcugatencs i santcugatencs ha arrasat Pablo Casado, que ha obtingut el 80% dels vots de la quarantena de militants de Sant Cugat que van exercir el seu dret a vot. El segon candidat més votat a Sant Cugat ha estat Maria Dolores de Cospedal (13%) i José Ramón García Hernández (7%). Soraya Sáenz de Santamaría, que ha guanyat a tot Espanya, no ha rebut pràcticament cap suport entre els santcugatencs populars.

Cal destacar que Pablo Casado va visitar Sant Cugat i va dinar amb els simpatitzants santcugatencs del PP durant la campanya electoral per les eleccions del passat 21 desembre.

En el conjunt de Catalunya, Casado ha guanyat amb 735 vots, gairebé el doble que María Dolores de Cospedal, que n’ha obtingut 370, i Sáenz de Santamaría, amb 300. Ara, un Congrés Extraordinari del PP els dies 20 i 21 de juliol haurà d'escollir finalment el líder del partit, tenint en compte el resultat de les votacions dels militants.

 
Comentaris

Destaquem