Pisos turístics i habitatges, al ple municipal

Sant Cugat vol regular la nova obertura de pisos turístics

Sant Cugat celebra aquest dilluns, 15 d'abril, el ple municipal ordinari. La sessió plenària començarà a les quatre de la tarda i, com sempre, a les vuit del vespre hi ha el torn obert a la ciutadania, perquè veïns i veïnes expressin públicament les seves demandes.

Un dels punts importants que es tractarà serà la regulació dels allotjaments turístics a Sant Cugat. L'Ajuntament suspendrà l'atorgament de noves llicències de pisos turístics per tal de confeccionar una regulació que marqui les regles que ha de seguir l'obertura de nous allotjaments d'ús turístics.

Més info: Sant Cugat regularà l'obertura de pisos turístics

D'altra banda, el Ple haurà de fer l'aprovació inicial d'una modificació del Pla General Metropolità que té l'objectiu d'integrar i connectar parcs urbans del municipi amb Collserola, a l'entorn de Valldoreix i la Floresta, així com potenciar la centralitat de Valldoreix al voltant de la plaça de Can Cadena.

Més info: No hi haurà ni nova via ni benzinera a la carretera de Vallvidrera

També hi haurà una declaració conjunta de la Junta de Portaveus per la celebració dels 40 anys d'ajuntaments democràtics.

Habitatge i educació

Tots els grups municipals de Sant Cugat s'han posat d'acord i aprovaran una moció, a proposta d'ERC-MES, per tal de consolidar l’ampliació del servei d’FGC de la línia S1 (Terrassa) coincidint amb la Festa Major i ampliar-ne la freqüència. També hi haurà una moció institucional per a la posada en marxa del projecte “Apadrina un parc”.

D'altra banda, CUP-PC, ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates, ICV-EUiA i PSC-CP mostraran el seu suport per establir un programa per atendre adequadament els joves que migren sense referents adults.

Per la seva banda, el PP proposarà un text de rebuig a "l’atac del Parlament a l’educació diferenciada i en suport al dret dels pares a educar lliurement als seus fills". Finalment, ICV-EUiA es posicionarà en contra del decret sobre habitatge aprovat per la Generalitat de Catalunya i reclamarà la seva retirada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem