PP i ICV, i altres regidors que han quedat fora, s'acomiaden del Ple municipal

Durant la sessió d'aquest 12 de juny, s'han adreçat a la ciutadania comprometent-se a seguir treballant per la ciutat

Els grups municipals del Partit Popular i el d'ICV-EUiA (ara Sant Cugat En Comú) s'han acomiadat del Ple municipal de Sant Cugat del Vallès aquest dimecres, 12 de juny, després de no haver obtingut representació en les passades eleccions municipals del 26 de maig, i aprofitant el ple convocat per aprovar les actes d'altres sessions pendents de ser aprovades abans de tancar el mandat. De la mateixa manera, també s'han acomiadat els regidors d'altres formacions polítiques que tampoc han accedit al nou consistori, com són Xavier Cortés, Dimitri Defranc, Silvia Solanellas i Carles Brugarolas.

El fins ara regidor no adscrit Xavier Cortés ha agraït els suports rebuts i l'acompanyament de la família, assegurant "no oblidar els bons moments viscuts al consistori, més enllà de les llargues hores dels plens", dels quals ha lamentat que "alguns cops siguin buides". Cortés ha volgut felicitar els guanyadors de les eleccions i la resta de forces que han obtingut representació "per voluntat de la ciutadania".

El també regidor no adscrit Dimitri Defranc ha subscrit les paraules de Cortés, i ha desitjat "tenir un semàfor a Can Barata en el pròxim mandat".

Alguns dels regidors que s'han acomiadat, Gutiérrez, Benejam, Defranc i Cortés. FOTO: TOT Sant Cugat

Alguns dels regidors que s'han acomiadat, Gutiérrez, Benejam, Defranc i Cortés. FOTO: TOT Sant Cugat

Álvaro Benejam (PP) ha fet un seguit d'agraïments, entre ells, al grup municipal del PP, el personal de l'Ajuntament, i la Policia Local, i a "tota la gent que ha votat el PP a les últimes eleccions, quasi 2.000 persones que han confiat en el projecte". "No ens fan falta càrrecs municipals per treballar per la ciutat", ha afirmat, comprometent-se a seguir treballant per la ciutat.

Ramon Gutiérrez (Sant Cugat en Comú) ha qualificat la jornada com a "dia trist, per la injustícia que avui es fa palesa, per la pèrdua de vots", agraint, però "els missatges de suport rebuts per moltíssima gent". Després de recordar els 40 anys de la formació al consistori, Gutiérrez ha destacat l'actitud "responsable, propositiva i constructiva" del partit, comprometent-se a "seguir amb la mateixa actitud, des del lloc on ens ha posat la ciutadania". També ha volgut fer un encàrrec a les forces d'esquerra amb representació al nou consistori: "estigueu a l'altura; tenim una oportunitat d'or per fer un canvi a la ciutat".

Sílvia Solanellas, fins ara regidora de Cultura, també s'ha acomiadat del ple, dient que surt, després d'11 mesos en el càrrec, "plena d'agraïment", especialment a tot l'equip tècnic, convidant els nous regidors a "visibilitzar la seva feina". "Seguiré treballant perquè la ciutat segueixi gaudint d'un model que ens la fa estimar, i perquè el país assoleixi un model que ens permeti major benestar i progrés", ha dit.

El darrer en acomiadar-se ha estat Carles Brugarolas, fins ara regidor d'Economia i Hisenda, recordant els inicis del seu càrrec, en plena crisi, i agraint que "junts vam millorar les coses", mostrant-se "molt content per haver col·laborat que fos possible". Igualment ha lamentat els atacs rebuts, i ha agraït el "treballar de costat amb moltíssimes persones, que m'ha fet créixer com a persona".

El ple l'ha tancat l'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, acomiadant els grups que no han obtingut representació, destacant que "no tinc cap dubte que seguireu treballant per la ciutat", i ha encoratjat els que "hem tingut ara confiança de la ciutadania" a treballar "des dels grans consensos que requereix la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem