Presència santcugatenca a les llistes del PP del Senat i el Congrés

Els dos homes forts del PP de Sant Cugat formaran part de les llistes populars a les eleccions generals

Els santcugatencs Álvaro Benejam i Alfredo Bergua formen part de les llistes del Partit Popular per les eleccions generals del 28 d'abril.

Benejam, actual regidor i president del PP de Sant Cugat, és un dels noms pel Senat del PP per Barcelona. Bergua, secretari general de la formació santcugatenca, és el número 9 per Barcelona en la candidatura pel Congrés encapçalada per Cayetana Álvarez de Toledo.

Álvaro Benejam és actualment l'únic regidor del PP a l'Ajuntament de Sant Cugat i és el president de la secció local des de 2015. A més, és el candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals del maig. Alfredo Bergua, actual secretari general del PP de Sant Cugat, va ser regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat entre el 1999 i el 2007. Entre el 2000 i el 2003 va ser el responsable municipal de l'àmbit esportiu de la ciutat.

"És un orgull per nosaltres i una gran satisfacció pel Partit Popular de Sant Cugat, un reconeixement a la bona feina", ha explicat en declaracions al TOT Alfredo Bergua. El popular considera molt important les eleccions generals, en què es decidirà entre un govern de Pedro Sánchez, "amb independentistes, abertzales i comunistes", o un govern de Pablo Casado, fidel a la Constitució.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem