Seguretat i mobilitat, primer debat participatiu sobre Sant Cugat

El primer debat participatiu organitzat pel TOT serà sobre mobilitat i seguretat a Sant Cugat

El dilluns 29 d’abril comença el cicle de debats participatius per les eleccions municipals, organitzats pel TOT Sant Cugat, amb el debat sobre mobilitat i seguretat. Són debats temàtics oberts a la participació dels santcugatencs i amb la presència d’experts sobre cada temàtica per facilitar la reflexió sobre els reptes que afronta la ciutat en els pròxims anys. El TOT convida tots els santcugatencs i santcugatenques per exposar públicament la seva opinió i preguntes als representants polítics.

Els primers debats

El primer debat és aquest dilluns, 29 d’abril, a partir de les set de la tarda a El Siglo de Mercantic. La temàtica és la mobilitat i la seguretat, dues qüestions que afecten el dia a dia dels veïns i veïnes. El futur dels vehicles a motor, els carrils bicis, l’aparició de patinets elèctrics o l’aparcament són algunes de les qüestions que es posaran damunt la taula.

El dijous 2 de maig hi ha el segon debat, sobre economia i empresa, a les set de la tarda a El Siglo.

Els següents debats seran sobre habitatge i equipaments. El cinquè i últim debat, el 16 de maig, serà un debat entre els caps de llista dels partits polítics i estarà coorganitzat entre Cugat.Cat i el TOT.

Debats participatius

Els debats seran oberts al públic i participatius, en què el TOT convida els santcugatencs i santcugatenques a participar i preguntar directament als candidats. No seran debats tradicionals entre polítics, sinó que el públic tindrà un paper protagonista. A més, es comptarà amb la participació d’experts i agents implicats en cada debat.

Els debats, a El Siglo

El TOT compta amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial i El Siglo de Mercantic.

Tots els debats seran a les set de la tarda a El Siglo de Mercantic, que col·labora amb el TOT Sant Cugat per organitzar els debats. Hi ha aparcament obert al públic, entrant per l'avinguda de Can Graells.

Els cinc debats

29 d'abril: mobilitat i seguretat

El primer debat girarà al voltant de dues qüestions que han marcat l'actualitat santcugatenca en els últims mesos. Per una banda, la mobilitat i el repte que planteja en el futur, com les bicicletes, els patinets elèctrics o l'espai que quedarà pel vehicle privat.

Pel que fa a la seguretat, un dels temes més destacats serà com abordar, per exemple, la problemàtica dels robatoris a domicilis.

2 de maig: economia i empresa

El segon debat se centrarà en el món econòmic i empresarial de Sant Cugat, així com en l'ocupació. Com es pot afavorir el desenvolupament econòmic de la ciutat, la implantació d'empreses o aconseguir reduir encara més l'atur són alguns dels ítems. Aquest debat comptarà amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial.

6 de maig: habitatge

L'habitatge és una de les preocupacions dels santcugatencs i santcugatenques per l'elevat preu, ja que Sant Cugat és una de les ciutats més cares de l'Estat. El tercer debat abordarà aquesta qüestió per plantejar com es pot garantir l'accés a l'habitatge.

9 de maig: equipaments

El quart debat estarà centrat en els equipaments de la ciutat: educatius, esportius, culturals i sanitaris. Quins projectes s'han de fixar pel futur i quines necessitats cal afrontar en els pròxims anys serà una de les qüestions que hauran de respondre els representants polítics.

16 de maig: el debat dels candidats

Finalment, el darrer serà un debat clàssic entre els candidats dels diferents partits de les eleccions municipals de Sant Cugat. Aquest debat estarà organitzat entre el TOT Sant Cugat i Cugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem