Tensió al ple municipal entre l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i Álvaro Benejam (PP)

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha tallat una intervenció d'Álvaro Benejam, regidor del PP, assegurant que deia "mentides"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i el regidor del PP, Álvaro Benejam, han protagonitzat una picabaralla dialèctica durant el ple municipal del mes d'abril, després que l'alcaldessa tallés la intervenció del regidor popular assegurant que deia "mentides". Benejam argumentava en contra de la modificació puntual del PGM als àmbits de la Floresta i Valldoreix, utilitzant el cas de la possible adjudicació irregular d'un edifici de lloguer protegit a un familiar del gerent de PROMUSA, la qual cosa ja ha estat descartada pels serveis jurídics de l'Ajuntament de Sant Cugat, després d'obrir un expedient informatiu quan va esclatar el cas: "Aquest cas ja està tancat i li demano que no digui falsedats", ha dit l'alcaldessa a Benejam. "Està tancat per vostè", ha respost el popular.

Més info: Obren un expedient informatiu per si va haver-hi frau en l'adjudicació d'un pis de Promusa

Més info: Els serveis jurídics apunten que no va haver-hi frau en l'adjudicació d'un pis de Promusa

La picabaralla ha continuat durant uns segons, i Fortuny ha dit que l'actitud de Benejam "era una falta de respecte", mentre que aquest ha afirmat que l'alcaldessa no podia utilitzar el temps del seu torn de paraula. Finalment, el regidor ha continuat amb la seva argumentació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem