Tornen a posar la pancarta de l'ANC pels presos polítics després de reparar-la

La pancarta havia sigut retirada a principis de maig per reparar-la, ja que el seu propi pes l'estava esquinçant

L'Ajuntament de Sant Cugat ha tornat a penjar la pancarta en suport dels presos polítics que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va cedir al consistori al mes de març. Aquesta pancarta havia estat retirada a principis del mes de maig perquè, a causa del seu propi pes, s'estava esquinçant, i la mateixa ANC va fer-se càrrec de la reparació, fins aquest dijous 17 de maig, que torna a penjar a la paret exterior de l'Ajuntament.

 

La pancarta es va penjar el dijous, 15 de març, cedida per l'ANC. Una pancarta que substituïa les que havien lluït anteriorment. La darrera, la que va ser malmesa pel vent el dia 5 de gener i es va haver de retirar per seguretat. Prèviament, la pancarta va ser retirada durant el període electoral del passat desembre per ordre de la Junta Electoral, a petició del PP, i havia sigut col·locada el 14 de novembre, sofrint diverses agressions en els dies posteriors.

 

Però encara hi va haver una pancarta anterior, col·locada el 2 de novembre en resposta als empresonaments de membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents d'ANC i Òmnium Cultural, que va ser arrencada durant una manifestació espanyolista el 6 de novembre, on es va increpar i intimidar a la premsa. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem