Treballadors de l'Ajuntament demanen poder treballar pel Dia de la Hispanitat

Volen que l'Ajuntament de Sant Cugat estigui obert pel Dia de la Hispanitat i el Dia de la Constitució

Més d'un centenar de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Sant Cugat han demanat que els dies 12 d'octubre i 6 de desembre no siguin festius i el Consistori romangui obert de cara al públic. El col·lectiu ha presentat una sol·licitud a l'Ajuntament acompanyada d'unes 150 signatures de treballadors públics en què també demanen que es pugui treballar aquests dies a canvi de fer festa l'1 d'octubre.

"No volem commemorar el Dia de la Hispanitat ni el Dia de la Constitució perquè no són dates de contingut històric o social pel poble català", afirma l'escrit, que considera una "vergonya" que es commemori "un dels majors genocidis de la història".

És per això que demanen que el divendres 12 d'octubre i el dijous 6 de desembre l'Ajuntament de Sant Cugat es mantingui obert perquè aquells treballadors que ho desitgin, puguin assistir al seu lloc de feina i oferir atenciós als veïns i veïnes.

Per tal de compensar les hores de feina en festiu, aquest col·lectiu de treballadors proposa poder fer festa l'1 d'octubre, coincidint amb la commemoració del referèndum.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem