Un membre de Cs avisa la policia per fer treure el llaç groc al candidat de Primàries

Un interventor de Ciutadans ha avisat a la Policia Local per fer treure el llaç groc a Joan Recasens, candidat de Sant Cugat per la Independència - Primàries

Un representant de Ciutadans ha requerit fer treure el llaç groc al candidat de Sant Cugat Per la Independència - Primàries, Joan Recasens, dins d'un col·legi electoral. Segons ha explicat Recasens al TOT, els fets han passat a l'Arxiu Nacional, poc després de les sis de la tarda d'aquest 26 de maig, dia de eleccions municipals i europees.

Seguiu tota la jornada electoral amb el TOT

Joan Recasens ha arribat al col·legi electoral de l'Arxiu Nacional aquesta tarda i, quan portava deu minuts, una funcionària de l'Ajuntament de Sant Cugat li ha dit que s'havia de treure el llaç groc pel requeriment d'un representant de Ciutadans.

El candidat de Primàries s'hi ha negat i, llavors, l'apoderat de Ciutadans ha avisat la Policia Local de Sant Cugat. Agents policials han aparegut, tot i que finalment no han presentat denúncia contra Joan Recasens, que no s'ha tret el llaç groc. Tot i això, han informat que obririen una instrucció interna amb la Junta Electoral.

"He estat donant voltes amb el llaç groc per diferents col·legis durant tot el dia i no havia tingut cap problema", ha explicat Joan Recasens. En aquest sentit, ha recordat que no forma part de cap mesa electoral, sinó que és un apoderat de Primàries. La Junta Electoral sí que prohibia simbologia partidista en membres de les meses.  "No em treuré el llaç groc perquè m'ho digui un senyor de Ciutadans", ha afegit.

 
Comentaris

Destaquem