Un pas més per a la finalització de les obres del vestidor de l'Espai Pere Grau

Una partida de 50.700 euros, amb càrrec a les partides de lliure disposició del Consell del Barri de Les Planes, per a realitzar dues obres al barri

Les obres de rehabilitació dels vestidors de l'Espai Pere Grau es finalitzaran amb una segona fase, gràcies a una partida de 50.700 euros, amb càrrec a les partides de lliure disposició del Consell de Barri de Les Planes del Pressupost Municipal 2018.

Aquesta quantitat, però, no va íntegrament destinada a la finalització de les obres de rehabilitació dels vestidors de l'Espai Pere Grau. De fet, la quantia que es destinarà a l'espai Pere Grau és de 48.000 euros. Els 2.700 restants aniran a parar a una altra obra: la instal·lació d'aire acondicionat per a la sala del gimnàs Casal Les Planes.

De totes maneres, l'obra que més esperen els veïns del barri és la de la rehabilitació de l'edifici dels vestidors de l'espai Pere Grau. Si bé fa unes setmanes es van acabar les obres de la cobertura de la pista d'aquest espai esportiu, ara s'acabaran d'adequar els vestidors, amb la qual cosa, tot l'espai s'haurà modernitzat per complet en un curt període de temps.

La rehabilitació dels vestidors ja tenia una 1a fase contemplada

Pel que fa les obres de rehabilitació de l'edifici dels vestidors, que en principi han de començar el mes de setembre, la demanda dels veïns va ser la de modernitzar les instal·lacions per adequar-les a les necessitats actuals dels residents del barri de Les Planes. D'aquesta manera, es reduirà l'espai actual dels vestidors per adequar-lo a les necessitats reals dels seus usuaris i alliberar espai per fer una sala destinada a activitats i festes veïnals. De la mateixa manera, s'ampliarà la zona de bar guanyant espai a la sala de calderes, i es convertirà el vestidor de l'àrbitre en un espai que pugui servir de magatzem o, en un futur, acollir un conserge. Finalment, s'adequaran els accessos i els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.

El projecte de remodelació també ha tingut en compte la voluntat d'ampliar l'edifici, en un futur, amb una planta superior que pugui acollir altres espais i serveis. La previsió és que els treballs comencin a finals de setembre, ja que veïns i entitats han demanat no iniciar les obres fins després de la festa major del barri. La durada estimada de les obres és de 4 mesos.

La primera fase de l'obra de rehabilitació de l'edifici dels vestidors es va adjudicar a l'empresa Construcciones Fertres, SL, per un import de 114.370,31 euros que es finançaran amb diners de lliure disposició del consell de barri de Les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem