Unió vol suspendre de militància a Cardoner si finalment és candidat a Valldoreix

Francesc Cardoner va anunciar la seva intenció de presentar-se a les eleccions de Valldoreix com a independent tot i ser militant d'Unió

La secció de Sant Cugat d'Unió Democràtica no veu amb bons ulls que un dels seus militants, Francesc Cardoner, sigui presidenciable a Valldoreix com a independent quan CiU ja ha escollit el seu candidat (Josep Puig).

Per aquest motiu, l'executiu intercomarcal d'Unió ha aprovat demanar al comité de govern del partit l'inici d'expedient, amb suspensió de militància, si finalment Cardoner es presenta a les eleccions. 

Francesc Cardoner ha assegurat al TOT Sant Cugat que ha lliurat tots els papers i signatures necessaris per tal de ser proclamat candidat i ara resta a l'espera de la confirmació oficial.

"He actuat correctament"

Francesc Cardoner ha lamentat la situació que està vivint i ha explicat com se n'assabenta: "A mi oficialment no m'han cridat a l'orde en cap moment. Va ser durant l'última assemblea d'Unió (dimecres passat) quan em vaig oferir a donar explicacions i em van respondre que no calia, que m'obririen un expedient".

Segons l'encara militant d'Uniól'expedient no prosperarà: "Estem en un país democràtic i he actuat correctament. Unió no és com un matrimoni, no és obligatori estar només aquí". Cardoner ja ha anat al comitè de govern d'Unió per tal d'explicar el seu cas i defensar-se si finalment tramiten la sanció.

En una entrevista recent al TOT Sant Cugat, Francesc Cardoner explicava perquè es presentava: "Em vaig voler presentar el 2007 i el 2011 però no vaig poder. Hi ha una maquinària de partit que em va impedir presentar-me en una decisió que no va passar per assemblea".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem