Queda't a Sant Cugat el cap de setmana

Des del TOT et destaquem una sèrie d'actes perquè triïs els que més t'agraden per fer aquest cap de setmana a Sant Cugat. N'hi ha per a tots els públics i gustos!

El TOT a través de la seva agenda d'activitats, el QUEDA'T, t'apropa tot el que es fa a la ciutat. Et proposarem una tria del més destacat per anar amb família, o bé amb parella, o amb els amics, o bé sol. No tindràs excusa per quedar-te a casa.

Divendres, 20 de febrer


El boulder ja va entrar en funcionament el 19 de gener. FOTO: Artur Ribera

Aquest divendres, aquells als qui us agrada l'esport, teniu una cita al Club Muntanyenc, on s'inaugurarà oficialment el nou boulder. I més tard, L'Ateneu santcugatencs acull la segona sessió de Xerrada - Tast de Cervesa artesana.

Les cites culturals de la jornada arriben per partida doble. El Teatre-Auditori acull l'obra Pensaments secrets, i el Casal TorreBlanca acull el concert de Sidecar.


I també pot ser un bon moment per gaudir de les exposicions que presenten les diferents galeries d'art i museus de la ciutat, com ara l'obra de Ramon Moscardó a La Galeria o "Cos Quotidià" d'Anna Fando a Pou d'Art. Les trobaràs totes a l'agenda d'activitats.

Dissabte, 21 de febrer


Propostes per als més petits. FOTO: Artur Ribera

Aquest dissabte, hi ha diferents cites per als més petits. L'Hora del conte: 'La lluna a la finestra'  a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, i titelles a Can Ninot amb 'El Drac de Sant Cugat'.

Dissabte, continua el Seminari Monogràfic: Pensament per la Pau a la Casa de Cultura, i a la tarda, a Mira-sol, festival benèfic a favor de la Fundació Josep Carreras.

I al Teatre-Auditori, espectacle de dansa amb Sol Picó Cia. de Dansa.

Diumenge, 22 de febrer


La projecció serà al matí.

Diumenge, el Casal de Mira-sol acull l'espectacle infantil Monstres monstruosos. I durant el matí, al Parc de la Pollancreda, Jornada lúdica 'Som Aigua'.

A més, al matí es projectarà L'endemà a Cinesa.

Pel que fa a les propostes musicals, concert benèfic contra el masclisme al Teatre-Auditori, i jazz al Cafè Auditori amb Silver Haze Quartet.

 
Comentaris

Destaquem