Queda't el cap de setmana a Sant Cugat

Des del TOT et destaquem una sèrie d'actes perquè triïs els que més t'agraden per fer aquest cap de setmana a Sant Cugat. N'hi ha per a tots els públics i gustos!

El TOT a través de la seva agenda d'activitats, el QUEDA'T, t'apropa tot el que es fa a la ciutat. Et proposarem una tria del més destacat per anar amb família, o bé amb parella, o amb els amics, o bé sol. No tindràs excusa per quedar-te a casa.

Divendres, 13 de febrer


La Mascarada se celebrarà al Cafè Auditori. FOTO: A.Bernal

El Carnaval ja es viu a Sant Cugat, i avui, els més petits són els protagonistes a Mira-sol i La Floresta, mentre que al centre, aquest divendres es recupera la Mascarada.

A més, la Casa de Cultura acull la xerrada 'Perquè un altre món sigui possible, una altra educació és necessària', mentre que l'escola Fusió acull el concert d'Ala Voronkova.

A més, diferents espais de la ciutat acullen propostes expositives, com per exemple "Cos Quotidià", d'Anna Fando, a Pou d'Art, l'obra de Ramon Moscardó a La Galeria, o "Una mirada: Catalunya 1700-1714", al Museu-Monestir. Les trobaràs totes a l'agenda d'activitats.

Dissabte, 14 de febrer


El Ball de Gitanes comença a les 13 hores. FOTO: Artur Ribera

Aquest dissabte, Sant Cugat s'impregna de Carnaval, i és el les Gitanes al matí, i les comparses a la tarda, prenen els carrers de la ciutat. Consulta les activitats previstes! I al matí, Carnestoltes a Les Planes, a Mas Gener a la tarda, i a la Floresta a la nit.

Tornant al Museu-Monestir, i seguint als les exposicions que es poden visitar aquests dies, coincidint amb la mostra "Una mirada: Catalunya 1700-1714", es farà el Taller de gravat familiar.

També hi haurà Mercat de pagès, durant el matí, i Mercat d'artesans durant tot el dia.

A la nit, "Carmen", de Bizet, arriba al Teatre Auditori.

Diumenge, 15 de febrer


Amarcord arriba a Mira-sol. FOTO: A.Ribera

Diumenge, el Carnestoltes arriba a Valldoreix, mentre que al centre de Sant Cugat els infants en són els protagonistes.

A més, Josep Grau-Garriga serà homenatjat a la casa on va nèixer, i ben a prop, a la plaça de Barcelona, hi haurà ballada de Sardanes.

La música per als petits de la casa arriba al Teatre-Auditori, amb 'Bitels per a nadons', i Amarcord puja a l'escenari de Mira-sol.

 
Comentaris

Destaquem