Sant Cugat Comerç recupera el trenet del Nadal

L'associació de comerciants torna a organitzar el trenen del Comerç que recorria la ciutat i preparar una jornada de botiga al carrer

Recorregut del trenet. Recorregut del trenet.
Sant Cugat Comerç ja ha dissenyat la campanya de Nadal per aquest 2014, que porta per lema Sant Cugat Express. La principal novetat és la recuperació del trenet del Comerç que fa uns anys recorria els carrers del municipi. D'altra banda, el dissabte 13 de desembre tindrà lloc el Nadal al Carrer, que serà la botiga al carrer que habitualment s'organitzava el primer cap de setmana de desembre.

El trenet
L'associació Sant Cugat Comerç ha volgut recuperar per aquest any un dels emblemes del Nadal a Sant Cugat, com és el trenet del Comerç. El trenet circularà entre els dies 6 de desembre i 5 de gener; amb un horari de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores.

La parada del trenet estarà ubicada a la plaça Barcelona, a excepció dels dies 4 i 5 de gener que serà al pla del Vinyet. El recorregut abasta el centre de Sant Cugat, passant per espais com la plaça d'Octavià i el Monestir, la plaça dels 4 Cantonts, la plaça Gabriel Ferrater i la plaça de l'estació, entre d'altres.

Utilitzar el trenet serà gratuït amb els tiquets que donaran els comerços adherits a Sant Cugat Comerç.


 
Comentaris

Destaquem