13 activitats per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Les propostes per als pròxims dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana i les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 13 perquè no us perdeu res.

Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de la Floresta. Una festa que dura dos caps de setmana. Mireu quines són les propostes per aquest divendres, 13 de juliol, les propostes de dissabte, i les de diumenge.

Festa Major de la Floresta FOTO: Lali Álvarez

Més enllà de la Festa Major, la Fundació Vicente Ferrer organitza el 3r Sopar a la Fresca aquest divendres a les 19.30 hores al cerrer de Solsona. El preu és de 25 euros. Més tard, a les 20 hores, al Parc de Can Mates es representarà Somni d'una nit d'estiu, darrere el CEIP Turó de Can Mates.

A les 20.30 hores, concert al pati de l'Ateneu amb la proposta de Marcel Lázara i Júlia Arrey. I a les 22 hores, nova proposta del cicle Nits de Música al Claustre, amb Kebyart Ensemble.

Durant el cap de setmana es proposen també diferents visites guiades. El Museu del Monestir proposa el Guia'm pel Monestir, dissabte a les 17 hores i diumenge a les 11 hores. També dissabte es fa una visita guiada a l'exposició "El desig de creure" al Centre d'Art Maristany a les 19 hores. I a les 22 hores, també al Monestir, visita a "El més poderós del comtat de Barcelona"

Inaguració de l'exposició Marilyn in New York

D'altra banda, a la Casa Museu Cal Gerrer es projectarà a les 19 hores el documental "Nova York. Vestigis de la Marilyn", i a les 22 hores nou concert de les Nits de Música al Claustre, aquest cop amb Cosmos Quartet.

I diumenge, nou Mercat d'art i artesania Arts & Craft al Mercantic a partir de les 9.30 hores, mentre a la tarda, nou Vermut & Swing a Can Quitèria a partir de les 19 hores.

 
Comentaris

Destaquem