14 anys i més de 10.000 pacients atesos marquen la diferència

La clínica dental Vitaldent Sant Cugat celebra el seu catorzè aniversari amb la satisfacció d’haver ajudat als santcugatencs i a les santcugatenques a gaudir d’una boca més sana

Vitaldent Sant Cugat celebra 14 anys al servei de la salut bucodental de la ciutat. La clínica dental, gestionada per un veí de Sant Cugat, es diferencia per no ser un centre propi de la marca i per la seva excel·lència. En aquests anys el centre ha comptat amb la confiança dels més de 10.000 pacients que han millorat la seva salut gràcies als professionals de la clínica.

En aquest sentit s’ha expressat el doctor Villalobos, especialista en implants i pròtesis del centre. Villalobos explica, juntament amb el director de Vitaldent Sant Cugat, que no els preocupa “l’obertura massiva de clíniques dentals que es registren a Sant Cugat”. El dentista ha posat de manifest també que “després de més de deu anys tractant pacients en aquesta clínica, no existeix un aval més gran que el pas del temps i la resposta a cada problema que pugui sorgir durant el tractament i després i que, sense dubte, hem resolt”.

 

Vitaldent Sant Cugat s’ubica a la rambla del Celler, 125, i obre de dilluns a divendres, de les 9 a les 21 hores de manera ininterrompuda.

 

Tractaments d’alta qualitat i bons professionals

Vitaldent ofereix tractaments d’alta qualitat per part dels millors professionals del sector i amb les darreres tecnologies del mercat. A la clínica tots els doctors i doctores són graduats en odontologia i disposen d’una especialització a través d’un màster o postgrau en aquella branca que encapçalen.

És per això que els seus pacients llueixen un somriure totalment sa. Com que els petits detalls sempre marquen la diferència, tots els proveïdors de la clínica són marques referents principalment d’Alemanya i els EUA.

 

Tractaments d’implantologia

Un dels tractaments estrella de Vitaldent Sant Cugat són els d’implantologia. I és que tenir una boca sana és l’inici d’una bona salut. Dins de les patologies dentals, un dels problemes més freqüents és la pèrdua de peces. L’absència de dents i queixals no només és un problemade la gent gran, ja que pot afectar a totes les edats per diferents motius. La millor solució per substituir les peces que falten són els implants dentals. Els implants dentals es van començar a col·locar als anys seixanta a Suïssa a la gent gran i quan faltaven totes les peces. Els implants es van anar sofisticant i es van estendre a més pacients al marge de la seva edat. Aquesta tècnica dental va evolucionar fins als implants que coneixem avui i actualment la mitjana d’edat de pacients se situa entre els 35 i els 60 anys.La cavitat bucal garanteix una mossegada estable i no permet que aquesta mala oclusió bucal es traslladi a dolors d’esquena i cervicals. A més, amb la pèrdua de peces, les adjacents es desplacen i desequilibren la boca. Per evitar una complicada rehabilitació, és important substituir per implants al més aviat possible.

 
Comentaris (1)
Vergonya Fa 4 mesos
Són molt professionals; tant que em varen deixar una càries perforant durant anys i gairebé perdo el queixal...