180 activitats i campanades a la plaça d'Octavià per celebrar Nadal a Sant Cugat

Com a novetats del Nadal a Sant Cugat aquest any no hi haurà pista de gel, però sí diferents activitats d'aventures

"Una història màgica" així s'ha batejat enguany el programa amb més de 180 activitats de Nadal a Sant Cugat. El compte enrere per les festes de Nadal ja comença aquest cap de setmana de l'1 i 2 de desembre amb la posada en marxa del trenet de Sant Cugat Comerç i de la tradicional encesa de les llums de Nadal dilluns 3 de desembre a la plaça d'Octavià a les 6 del vespre. Com a novetats importants de les festes nadalenques a la ciutat cal destacar que enguany no hi ha pista de gel i que se celebren les campanades davant del Monestir de Sant Cugat. Segons ha explicat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, durant la presentació de les activitats de Nadal aquest dilluns 26 de novembre, enguany no hi haurà la pista de gel per dedicar el pressupost a altres activitats que demanaven els joves. "M'agrada recuperar les tradicions que són més de tota la vida. Al final, no pots fer-ho tot, i has de triar. Enguany he decidit incorporar el carrusel clàssic, en substitució de la pista de gel, i com a continuació de les casetes de comerciants que hi haurà". En lloc de la pista també hi haurà un circuit d'activitats amb tirolines, bicicletes, segways etc

L'alcaldessa ha volgut convidar els santcugatencs a participar en les festes. "Convido a tothom a gaudir d'aquesta història màgica a Sant Cugat, de manera cívica ordenada i sostenible". Fortuny també ha destacat que ha volgut millorar l'oferta pera als joves de la ciutat amb un circuit de multiaventrua, ja que aquesta era un demanda d'aquest grup. L'alcaldessa també ha agraït la col·laboració de tots aquells que ho faran possible.

Aquest any també repeteix l'envelat de Nadal que se situarà al Parc de Ramon Barnils, que entre altres, acollirà el Quinto i la Festa de Cap d'any, que per primera vegada s'ha escollit per concurs públic qui l'organitza i repeteix Cal Temerari com a organitzador.

 

/uploads/s1/20/62/60/35/46065942801-66980c1621-z.jpeg

 

                                                                              Imatges de les entitats que han participat a la presentació FOTO: Localpres

Tot el que has de saber de Nadal a Sant Cugat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem