contingut promocionat
Marge Studio

5 claus per aconseguir una cuina oberta i ben integrada

La cuina es pot convertir en l'espai protagonista de la teva llar

Les cuines s'han anat obrint amb el pas dels anys i s'han convertit, gràcies a les tendències, en un element protagonista de les cases. Potenciant el seu espai podem integrar-les en l'ambient social i de confort de l'habitatge, que convida a cuinar i gaudir amb els amics i familiars.

Durant molts anys la cuina ha estat considerada un espai de treball al costat dels fogons, ara podem dir que pot arribar a ser el punt central de l'habitatge.

Existeixen moltes opcions per convertir la teva cuina en una cuina oberta i poder integrar-la en l'ambient de tota la casa. Alguna de les opcions per aconseguir una cuina oberta són:

  • Utilitzar el mateix parquet o la mateixa tonalitat de paret, per integrar els dos espais en un. 
  • Una gran barra multi usos. L'illa, que integra la placa de cocció i l'aigüera, també ens serveix de barra de desdejunis a la part que dóna al menjador.
  • Un mur a mitjana alçada. Delimita l'espai i és també un passa-plats.
  • Integrar amb el color: saló i cuina, els mateixos tons. Els espais han de compartir els mateixos colors de mobiliari i decoració, per crear un únic ambient amb diferents espais unificats.
  • Oberta i tancada alhora. Podem col·locar una porta de vidre corredissa, donarà la mateixa amplitud cap a la resta de l'habitatge, amb la mateixa llum natural, però alhora, permet tancar-la i aïllar l'espai.

Deixa't aconsellar per MargeStudio sobre el disseny ideal de la teva cuina oberta i integrada a la resta de la teva casa. Inspira't veient aquests exemples.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem