contingut promocionat

 

logo Dr. Ricardo Piñeiro

 

5 claus per escollir al teu dentista

Els professionals de Doctor Piñeiro treballen per guanyar-se la teva confiança

A l’hora d’escollir el teu dentista és fonamental tenir la confiança suficient per aconseguir un tracte i un servei professional. Aquí et deixem cinc consells per escollir una bona clínica dental.

Ubicació

Potser aquesta condició no és la més important, ja que ens podem moure per tot el nostre entorn amb una relativa facilitat, però, tot i això, tenir ben a prop el teu dentista, és un punt a favor de la clínica. Com més a prop estigui la clínica, menys temps perdràs en el desplaçament i menor serà l’afectació de les visites en el teu ritme de vida.
 

Equip i instal·lacions

Quan escollim una clínica dental, és fonamental saber que les seves instal·lacions estan al dia dels tractaments dentals actuals. A més, si disposen de les darreres innovacions, l’odontòleg podrà oferir un servei de millor qualitat i garantir l’èxit dels tractaments.

Finançament

Habitualment, les darreres innovacions tecnològiques acostumen a ser més cares que els tractament més coneguts i una mica més antics. Un dels avantatges de les clíniques dentals que hem de tenir en compte és si aquestes ofereixen un pla de finançament dels seus tractaments

Estabilitat de l’equip professional

És fonamental que el centre dental disposi d’un equip estable. Els professionals han de conèixer als seus pacients, els seus tractaments i les seves necessitats. Si l’equip és estable, els tractaments i la comunicació pel que fa al seu desenvolupament seran molt més fàcils i satisfactoris.

Confiança

Si una clínica dental compleix tots els requisits anterior, però no perceps confiança per part dels seus professionals, pot patir una experiència desagradable. El tracte ha de ser exquisit, ja que estem rebent un servei de salut i els professionals han d’informar adequadament i respondre cap mena de dubte dels clients.

La clínica dental Doctor Piñeiro, amb 30 anys d'història a la ciutat, és un bon exemple de centre que compleix aquests requisits. Durant el transcurs dels teus tractaments, els professionals et mantindran informat sobre qualsevol novetat mantenint així la confiança que els hi dipositis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem