5 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats pensades per als petits de la casa a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i amb ell les propostes per gaudir del temps lliure en família a Sant Cugat del Vallès. Unes propostes que podeu trobar a l'agenda del TOT Sant Cugat, i de les quals en destaquem cinc.

 

El dissabte, 18 de maig, la jornada comença amb la celebració del 14è Mercat de Segona Mà Escola Joan Maragall, a partir de les 10.30 hores. Una oportunitat per aconseguir objectes de segona mà a molt bon preu. Més tard, a les 11 hores, es farà el Taller infantil "Thinkering Set", a la Biblioteca de Volpelleres. Un taller per a infants d'entre 6 i 9 anys que es repetirà a les 12.30 hores, i per al qual cal inscripció prèvia.

 

Ja a les 12 hores, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà una nova proposta de l'Hora del conte, amb la proposta "Contes per somiar", per a infants a partir dels 4 anys.

I diumenge, les propostes segueixen amb una nova sessió del Cicle de cinema per a tothom, a les 12 hores, a Cinemes Sant Cugat, amb la projecció de "Mr. Link". També a les 12 hores es farà una nova visita Impro-claustre al Monestir. El preu de l'entrada és de 5 euros.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?