6 activitats per gaudir de la setmana

Propostes per als pròxims dies

Comença una nova setmana a Sant Cugat amb algunes propostes culturals, que us permetran gaudir de la ciutat. El TOT recull a la seva agenda les 6 activitats més destacades perquè no us en perdeu res. 

El dilluns, 16 d'abril, l'escriptora Mariona Masferrer visitarà la Casa de Cultura a les 11.30 hores per comentar el seu llibre Origen Tambakunda. A la tarda, l'Aula d'extensió Universitària per a la gent gran de Sant Cugat organitza el Cinefòrum al Trade Center. La pel·lícula escollida es tracta de Her, escrita i dirigida per Spike Jonze.  

Ja el dimecres, 18 d'abril, al Club Muntanyenc tindrà lloc a les 19.30 hores la presentació del projecte Elseullibre. Un servei gratuït i sense ànim de lucre creat per promoure el llibre en català.  

Per acabar, tarda de reflexió i diàleg el dijous, 19 d'abril, a l'Abacus. Mercè Balcells, gerent de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, presentarà el llibre Cuidar amb actitud prosocial a les 19.30 hores. A més, serà un espai per conèixer les entitats de Sant Cugat que donen suport als cuidadors familiars i professionals. 

Portada de Cuidar amb Actitud Prosocial FOTO: Cedida

Abans però, Dolors Taulats, escriptora i professora de català per a adults, conduirà el Club de lectura organitzat pel Servei Local de Català.  En aquesta sessió es comentarà Argelagues de Gemma Ruiz a l'espai d'Òmnium Cultural (C/ dels Marges, 31 baixos), a les 18 hores. 

I, també una nova edició del Cinema d'Autor amb el film El nacimiento de una nación. Els Cinemes Sant Cugat oferiran la pel·lícula en tres sessions: 17, 19.30 i 22 hores. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem