6 detinguts per una baralla a la sortida d'una discoteca de Sant Cugat

Els fets han passat la matinada d'aquest diumenge, 10 de febrer

6 persones han estat detingudes per una baralla multitudinària a la sortida d'una discoteca a Sant Cugat del Vallès. Els fets es van produir al voltant de les 6.30 hores de la matinada, quan Mossos d'Esquadra va rebre l'avís per una baralla entre dos grups de persones a la zona de l'aparcament de la discoteca ubicada a la carretera de Rubí.

 

Fins al lloc dels fets es van desplaçar sis dotacions de Mossos d'Esquadra, a més de Policia Local de Sant Cugat. Mossos d'Esquadra confirma que han estat 6 les persones detingudes, i que no hi ha ferits greus.

 
Més informació
 
Comentaris (3)
Virginia Fa 6 mesos
Aquesta vegada no hi ha hagut ferits greus, per sort, no gràcies a les mesures que s'haurien de prendre sobre aquest punt fatídic de la discoteca carpes Drinkking en la carretera a Rubí. Aquí són habituals els altercats i s'han produït morts com la del meu estimat fill Javier el mes d'agost passat després d'una baralla i un atropellament amb fugida que per a més infàmia va ser comès pels seus amics.
Elena Fa 6 mesos
Només sè que a aquesta mateixa discoteca (i voltants) fa uns dies una noia va ser violada; aquesta matinada una baralla amb detinguts... què? Això s’ha de convertir en normalitat? En cotxe de matinada fa por passar per allà pel gran perill que una acabi atropellant algú que creua absolutament torrat/da entre els tantíssims cotxes aparcats on es reuneixen a fer el “botellón” cada cap de setmana. L’espectacle en veure com corre l’alcohol i com va el personal... ès frepant!
No te nom la discoteca? Fa 6 mesos
Deu meu quina informació!