7 activitats familiars per al cap de setmana

Les propostes amb els infants com a protagonistes a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i les activitats pensades per gaudir-les en família es multipliquen. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

L'activitat arrencarà divendres, 15 de febrer, a les 17.30 hores amb una nova sessió de BiblioJocs de Taula per a nens i nenes entre 6 i 13 anys a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Cal inscripció prèvia. Més tard, a les 18 hores, el Centre d'Art Maristany acull una de les activitats de Diverdivendres, amb l'activitat Cossos que fan coses. Un exercici lúdic pensat per a tota la família, a partir dels 6 anys, per al qual cal reservar plaça.

Ja dissabte, el dia comença amb un nou taller. En aquesta ocasió es proposa un taller de postals lluminoses a les 11 i les 12.30 hores a la Biblioteca de Volpelleres. Un taller per a infants entre 6 i 9 anys per al qual cal inscripció prèvia. I també a les 11 hores, a La Floresta, Circ en Família. Pensat per a infants de 3 a 6 anys, i les seves famílies, el taller vol acostar el món del circ a les famílies. El preu de l'activitat és de 5 euros i es farà a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta.

'El jove barber de Sevilla' arriba al Teatre-Auditori. FOTO: cedida

'El jove barber de Sevilla' arriba al Teatre-Auditori. FOTO: cedida

I més propostes per dissabte. A les 12 hores, nova proposta de l'Hora del conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. El conte proposat és Contes dels Andes, per a infants a partir dels 4 anys. Ja a la tarda, el Teatre-Auditori acull l'adaptació de l'òpera El jove barber de Sevilla, amb El Petit Liceu, a les 18 hores. L'espectacle, de pagament, està pensat per a infants a partir dels 8 anys.

La proposta per diumenge és per als qui us agraden els titelles. Can Ninot presenta El Patufet, a les 12 hores. Un espectacle de pagament.

 
Comentaris

Destaquem