9 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les propostes pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès per poder gaudir del temps lliure en família amb propostes pensades per als més petits de casa. Unes activitats que podeu consultar a l'agenda del TOT i de les quals en destaquem algunes.

L'activitat comença el divendres, dia 22 de març, amb sessió oberta d'entrenaments per conèixer millor com funciona la 21a Cursa d'orientació del dia 24 de març. El Prepara't per la Cursa d'orientació serà a les 17 hores al Parc Ramon Barnils. Pel que fa a la cursa, el 21è Campionat Local de Cursa d'Orientació 2019 arrencarà a les 10 hores a l'Escola Turó de Can Mates.

Més enllà de la cursa, divendres a les 17.30 hores es farà el Taller familiar del Dia Mundial de l'Aigua "El cicle de l'aigua: com gotes d'aigua". L'activitat, gratuïta, es farà al Casal Mira-sol. Més tard, a les 18 hores, nova sessió del Diverdivendres amb "Posa-hi cullerada!". Un taller, a càrrec del Taller Triangle, que se celebrarà a la Casa Aymat, pensat per a infants a partir dels 5 anys, i per al qual cal inscripció prèvia.

Ja dissabte, l'Ateneu organitza a les 10 hores el Taller familiar de pastisseria "Fes la teva mona de Pasqua amb xocolata". Una activitat de pagament per a la qual cal inscripció prèvia. Més tard, a les 10.30 hores, i en el marc del festival Lumínic, es farà el taller "La gravetat del lloc" per a infants de 7 a 13 anys. Una proposta amb Clara Gasull, per a la qual cal reserva prèvia a la Casa de Cultura.

La tarda de dissabte, dia 23, a les 17.30 hores hi haurà Una hora de màgia al Cafè Auditori amb Gisell, qui proposa l'espectacle Somnis d'una maga. Un espectacle familiar gratuït. Més tard, a les 18 hores, a la plaça d'Octavià es farà l'espectacle familiar Hippos en el marc de la Quinzena metropolitana de Dansa.

Pel que fa a les propostes de diumenge, dia 24, destaca a les 12.30 hores l'espectacle Los niños pueden cambiar el mundo, de Cantajuego, al Teatre-Auditori. L'espectacle es repetirà a les 17.30 hores. L'espectacle és de pagament.

 
Comentaris

Destaquem