9 propostes perquè els teus àpats de Nadal siguin fantàstics

El Nadal és el moment per passar-ho en companyia i deixar-nos seduir per les propostes gastronòmiques suculentes i en espais agradables i atractius

Les dates nadalenques conviden a celebrar les festes a través d’un dinar o d’un sopar, normalment, en companyia. Àpats d’empresa, d’amics o de familiars... Propostes clàssiques, d’avantguarda, d’autor... Sant Cugat disposa de tot un ventall de llocs i propostes per fer del Nadal un moment inoblidable

VDGUST - Sopars concert

Sopar mentre s'escolta música es possible a Vdgust FOTO: Cedida

Gaudir d’un sopar mentre s’escolta música en directe és possible al restaurant Vdgust. A més, tens la possibilitat de degustar un dels menús especials per a grups de Nadal en un reservat. En acabar, tasta un gintònic de tendència o un còctel.

Carrer de Castillejos, 30

611 372 136

www.vdgust.cat

CASABLANCA - Cuina de mercat i tocs d’autor

Casablanca compta amb racons molt especials FOTO: Arxiu

La privacitat dels menjadors reservats fan del Casablanca una bona opció pels sopars i dinars íntims. Amb una sala amb capacitat d’entre 8 i 16 persones, el restaurant obre de dimarts a dissabte i per Sant Esteve proposa un menú tancat


 

Carrer de Sabadell, 47

93 809 74 85

CAN GULA - Cuina especial per Nadal

Can Gula compta amb una terrassa on prendre algun còctel en acabar l'àpat FOTO: Arxiu

Els menús de Nadal de Can Gula destaquen per una cuina de mercat amb tocs d’innovació, en un ambient càlid i relaxat. El restaurant té diverses propostes de menús i còctel per a grups, així com menús especials per a les festivitats nadalenques.

Avinguda de de Rius i Taulet, 120

93.4 88.43.85 / oidococina@cangula.es 

www.cangula.es

ATRIHOST - Lloga la vaixella

Atrihost et porta a casa tot el que necessites per celebrar aquestes festes FOTO: Arxiu

Amb la idea de facilitar les festes, Atrihost té un ampli servei de lloguer de vaixelles, cristalleria, coberteria, estovalles i mobiliari. Pots recollir-ho o demanar-ho a domicili i no cal que ho tornis net. Si dius que has vist l’anunci tindràs un descompte.

Carrer Cabanyes, 39. Barberà 

937 291 006

www.atrihost.com / info@atrihost.com

XARLOT - Cervesa artesana

 El xarlot ofereix diferents menús nadalencs i una visita per la microcerveseria FOTO: Arxiu

El restaurant Xarlot proposa diferents menús nadalencs per gaudir dels sopars d’empresa acompanyats de cervesa artesanal Ilda’s. Igualment, ofereixen la possibilitat de fer una visita guiada, prèvia reserva, a la cerveseria on s’elaboren.

Avinguda de les Corts Catalanes, 7

93 590 62 62

www.xarlot.com

LA PLAÇA - Obert els dies de festa

La plaça ofereix diversos menús per aquestes festes de Nadal FOTO: Arxiu

A la plaça d’Octavià, el restaurant La Plaça ofereix la possibilitat de gaudir dels àpats familiars del dia de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any en un ambient immillorable. També ofereix diferents menús per als sopars d’empresa.

Carrer de Santiago Rusiñol, 60

93 589 78 40 

www.restaurantlaplaca.cat

SHOKOLAD - Les postres del Nadal

L'especialitat de Shokolad és la xocolata en totes les seves versions FOTO: Cedida

La manera més dolça d’acabar els àpats de Nadal és gaudint dels millors dolços amb la xocolata com a protagonista. A Shokolad proposen, entre altres, torrons de disseny i de degustació, galets de xocolata i tions de xocolata.

Carrer Major, 28

686 934 501 

www.shokolad.cat

LA BOLERA - A la brasa

Les carns i les verdures a la brasa, l'especialitat de La Bolera FOTO: Cedida

Carns de la millor qualitat i verdures i hortalisses seleccionades són el que proposen al restaurant La Bolera de Sant Cugat per als àpats d’empresa d’aquestes festes. Cuina catalana amb una àmplia possibilitat de menús.

Baixada de l’Alba, 20

93 674 16 75

www.restaurantlabolera.com

MATILDA - Cuina mediterrània

L'interior del restaurant Matilda destaca per la seva decoració FOTO: Arxiu

El restaurant Matilda ofereix una àmplia carta de cuina mediterrània i especialitzada per gaudir dels millors àpats durant les festes, amb menús de grup i menús degustació, acompanyats de les millors cerveses artesanes Ilda’s.

Plana de l’Hospital, 7

93 590 05 06

www.restaurantmatilda.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem