A la cacera de Pokémons per Sant Cugat

L'aplicació mòbil porta els personatges del videojoc a llocs tan emblemàtics com el Monestir o la plaça de Barcelona

Sant Cugat no viu aliena a la febre generada per Pokémon Go, una aplicació mòbil que, mitjançant la realitat augmentada, converteix l'usuari en protagonista. Els santcugatencs ja cerquen els més de 250 personatges pokémon pels carrers i places de la ciutat.

D'aquesta manera, l'usuari pot "caçar" pokémons a espais com el Monestir, el parc de Ramon Barnils o la plaça de Barcelona.

Un Pokémon a la rambla del Celler FOTO: S. Baixas

La mecànica del joc, disponible per a Androis i iOS és senzilla. Després de descarregar l'aplicació, i activant el GPS, l'usuari pot veure al seu dispositiu els llocs per on està caminant. Quan menys ho espera, apareixen els animals ficticis a la pantalla de forma aleatoria. Enfocant amb la càmera del mòbil, és el moment de capturar els animals. La singularitat del joc de Nintendo és el fet que obliga a caminar per poder trobar els pokémons.

Un Pokémon al carrer de Balmes amb Santiago Russinyol  FOTO: S. BaixasUn Pokémon al Monestir de Sant Cugat. FOTO: A. FiguerasUn Pokémon al Monestir de Sant Cugat. FOTO: A. Figueras

 
Comentaris

Destaquem