Abandonen dos gossos a l'autopista a Sant Cugat

Els dos gossos van poder ser agafats per diverses persones que van haver de frenar a l'entrada de l'autopista

Dos gossos van ser abandonats a l'entrada de l'autopista B-30 a Sant Cugat del Vallès, a l'altura de l'Asepeyo. Així ho ha explicat Elisa Rodríguez, que va veure l'abandonament en directe, al TOT.

Els fets van passar aquest dilluns, 11 de febrer, al voltant de les 8.30 hores. Rodríguez va veure una moto aturada i, més a baix, un cotxe. La dona del vehicle va obrir el maleter i va fer sortir els dos gossos que portava. Això va provocar que diversos vehicles haguessin de frencar bruscament. A banda del perill pels animals, Rodríguez també posa de manifest que s'hauria pogut provocar un accident greu.

Els gossos enfilaven l'autopista, quan diverses persones van poder rodejar-los i agafar-los. A continuació, van portar els gossos a la policia, amb la voluntat també de posar una denúncia. Elisa Rodríguez no va poder veure la matrícula del cotxe que va abandonar els cotxes i, per aquest motiu, segons explica, la policia no va permetre interposar la denúncia.

Els gossos portaven xips i els van tornar als seus propietaris, cosa que indigna a Rodríguez en el cas que siguin els mateixos que els van abandonar a l'autopista. Així, espera que algú pugui reconèixer els animals per determinar si van ser els propietaris que els van deixar a la via.

autopista abandonament gossos

Punt en què van ser abandonats els gossos FOTO: Google Maps

 

gossos abandonats sant cugat

Els dos gossos abandonats a Sant Cugat FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem