contingut promocionat
TBKIDS

Aconsegueix que els teus fills es preparin per al seu futur

La tecnologia creativa permet als nens transformar el seu paper d’usuaris tecnològics i convertir-los en creadors

Quan pensem en una activitat extraescolar per als nostres fills, es valoren molts aspectes però en aquests moments necessitem que les activitats que es realitzin fora del seu horari escolar siguin per gaudir del seu temps lliure i, que a la vegada, siguin útils tant per a la seva formació educativa com la trajectòria personal.

La fortalesa de participar en un extraescolar de tecnologia creativa és orientar els nens i joves cap a un progrés dinàmic aportant un valor afegit als que tinguin una base amb conceptes ja apresos. Tot això amb les darreres eines, aplicacions i equips que van apareixent al voltant de la tecnologia. La tecnologia creativa permet als nens transformar el seu paper d’usuaris tecnològics i convertir-los en creadors

Protagonistes de la seva formació

En un extraescolar cal tenir en compte un enfocament personalitzat i individual a cada alumne perquè els nens se sentin protagonistes del seu procés de formació. Treballar per projectes, fomentar els conceptes que s’aixopluguen sota les anomenades matèries STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques), a més de fomentar la superació de reptes, potenciar el treball col·laboratiu, les habilitats de ser curiós i d’investigació, així com aprendre a comunicar-se faran que els nostres fills/es es formin d’una forma diferent i estiguin preparats per al seu futur i per desenvolupar les habilitats necessàries per fer front als nous reptes del segle XXI. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem